Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf vadiına gereğince, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması süflidaki gibidir

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile meselelevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının katı rabıta son tabaka farklı fiyat skalasına sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü tarafında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında bapnın suhuletle açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakaları birhayli mimarida en sık karşıtlaşılan ve vahim tehlikelere minval heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye uyum ve şık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir mimarida olan bu makalelar ciddi durumların defa göstericisidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç yangın kapısı ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page